Mercedes-Benz Vrienden

Mercedes-Benz Vrienden

Berichtdoor M.B.V. Team » di 29 apr 2014, 09:01

Afbeelding

Mercedes-Benz Vrienden

Gezelligheid door Verbinding

Als vrienden van de modellen van Mercedes-Benz willen wij onze hobby met elkaar delen. Dat doen wij door elkaar te ontmoeten en door op dit forum ervaringen te delen. Mercedes-Benz Vrienden wil dus verbinden.

Het belangrijkste doel is het gezamenlijk beleven van de hobby, het uitwisselen van ervaringen, het samen activiteiten organiseren, bezoeken en meemaken. Als vrienden van het merk Mercedes-Benz treffen de leden elkaar waardoor goede relaties en soms zelfs vriendschappen kunnen ontstaan.

Kortom: Gezelligheid en beleving door verbinding

Mercedes-Benz Vrienden heeft niet als doelstelling om heel groot te worden. Wij vinden het belangrijk dat iedereen elkaar in principe kan (leren) kennen. Binnen deze groep is uiteraard ruimte voor verschil in onderlinge relatie en beleving. Deze diversiteit en het respect daarvoor is een belangrijke waarde binnen Mercedes-Benz Vrienden.

Kortom: Eenheid door verscheidenheid in een vertrouwde omgeving

Binnen Mercedes-Benz Vrienden gelden de normale onderlinge omgangsvormen waarbij het reglement als aanvulling daarop dient. Binnen deze kaders heeft iedereen zijn eigen ruimte èn verantwoordelijkheid.

Kortom: Ruimte binnen normale sociale grenzen


Afbeelding

Vertrouwde omgeving

Mercedes-Benz Vrienden is een groep liefhebbers die elkaar kennen. De onderlinge verbinding, de relatie met elkaar staat voorop. Het internetforum is slechts één van de manieren waarop we ervaringen met elkaar kunnen delen. Het internetforum is daarom niet zomaar toegankelijk. Daarnaast verwachten wij een actieve bijdrage aan activiteiten.

Omdat wij het belangrijk vinden dat er een persoonlijke relatie is of kan ontstaan tussen de leden is dat ook van belang als u zich zou willen aanmelden. Misschien kent u al leden van Mercedes-Benz Vrienden of wil u graag eens uitgenodigd worden voor een activiteit van Mercedes-Benz Vrienden zodat we kennis met elkaar kunnen maken?
Stuur ons dan een mailtje op: Afbeelding


Afbeelding
Mercedes-Benz Vrienden
Gezelligheid door Verbinding
Avatar gebruiker
M.B.V. Team
 
Berichten: 267
Geregistreerd: zo 12 apr 2015, 08:43
Roepnaam: M.B.V. Team
Woonplaats: Stuttgart
Bouwjaar: 1886
Automaat: Nee
LPG: Nee

Keer terug naar Nieuws Berichten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 0 gasten